PRL.M

ODS

Salud y bienestar

Problema

Quan algú té una lesió medul·lar, la connexió entre les neurones medul·lars es perd i la persona pateix una paràlisi. En funció de la localització de la lesió, aquesta paràlisi és més o menys extensa. El problema és que les cèl·lules nervioses medul·lars no es regeneren per poder curar la lesió.

Descripción

Injectarem els nanorobots que portaran l'ADN de la cèl·lula mare pluripotent a la zona de la lesió medul·lar.. El nanorobot sabrà quina cèl·lula és gràcies al sensor químic que té a la superfície. Amb els sensors de color detectarà el color lila de la cèl·lula nerviosa. S?encaixarà en el receptor de la membrana cel·lular, amb l'ajuda dels sensors de pressió i de proximitat. D'aquesta manera podrà introduir l'ADN de la cèl·lula mare pluripotent dins de les cèl·lules nervioses properes a la medul·la espinal. Així es podran convertir en cèl·lules nervioses medul·lars. Caldrà injectar nanorobots suficients per tal de convertir les cèl·lules necessàries per substituir aquelles cèl·lules malmeses.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso CINQUÈ de la ESCOLA LA MAQUINISTA cuyo grupo se llamaba THE INVESTIGATORS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario