PETRO TICK


ODS

Acció per el clima

Problema

Hi ha vaixells que es dediquen a transportar petroli pel mar. A vegades hi ha fugues o problemes que fan que el petroli vagi a parar al mar, veient-se afectat l'ecosistema marí.

Descripció

El nano robot va per l'aigua mentre recull la massa de petroli. Quan el nano robot estigui ple de petroli, un detector tancarà la seva comporta. Un cop tancada la comporta, l'escalfador farà pujar la temperatura, i com es nano reaccionarà molt més ràpid. Pujar la temperatura ajudarà a separar les molècules del petroli. Un cop separades les molècules, la part contaminada es queda dins el nano robot, i la que es pot reutilitzar tornarà al mar a través d'un tubet. A nano robot també té una nano aspiradora que fa que s'empassi l'aigua evaporada pel calentador. Després el nostre nano robot es dirigirà a una comporta que tindrà el vaixell, des d'on aniran entrant i sortint els nano robots.

Nanobot realizat per participants del projecte Nanoinventum del curs 5è de l'escola La Llacuna del Poblenou de la qual el grup s'anomena NANOPROS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario