TALADRO X


ODS

Paz, justicia e instituciones sólidas

Problema

El problema que volem resoldre són les bombes explosives, més concretament les mines antipersonals, que s'enterren al terra i es camuflen. A la guerra són molt utilitzades per provocar morts perquè s'activen quan algú les trepitja. Si les identifiquem i desactivem podrem evitar que moltes persones morin i també molts danys a la societat.

Descripción

El nano robot anirà sota terra, es mourà gràcies a unes rodes, i intentarà trobar la bomba amb els rajos X, que s'aniran movent de dalt cap a baix detectant els explosius, imitant el mateix mecanisme que utilitzen als aeroports. El nano robot tindrà 4 detectors de rajos X que aniran girant, a la vegada que ell gira sobre si mateix. Després, quan trobi la mina antipersonal enterrada a terra, amb la punta de davant farà un forat a la càpsula explosiva. D'aquesta manera, el mercuri en estat líquid anirà sortint del recipient explosiu. Aquest sortirà de forma líquida i sense el mercuri la bomba no explotarà. També tindrà un component que avisa a l'ordinador dels científics. Aquell missatge tindrà las coordenades d'on estan las mines i podran anar a desactivar-les.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso 5è de la escuela La Llacuna del Poblenou cuyo grupo se llamaba NANOINVENTORS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario