NANO ROBOT C0 DESTRUCTOR


ODS

Acción por el clima

Problema

El que hem pensat ha estat que el corall s'està morint i això suposa algo molt dolent, perquè el corall és una font d'alimentació per als peixos i l'ecosistema marí. És com si a nosaltres ens trenquessin la casa i ens quedéssim sense hàbitat per sobreviure. El problema del corall passa, sobretot, perquè el co2 ho contamina tot: el mar, el cel i també contamina la terra i fa que hi hagi l'efecte hivernacle. L'efecte hivernacle es produeix perquè els rajos de sol entren a la Terra i no surten perquè hi ha molt co2 i llavors hi ha molta més calor que de normal i aleshores es donen molts problemes com el que hem explicat del corall.

Descripción

Amb el nostre nano robot volem aconseguir que baixi la temperatura del mar, i per tant que el corall i el fitoplàncton no es morin i això faci que els peixos puguin viure bé i l'ecosistema marí no es trobi afectat. El nano robot que ens ajudarà a solucionar aquest problema tindrà forma d'ou i anirà per l'aire, i ho farà pels camps magnètics del sud i el nord. El que farà serà absorbir el co2, aquest passarà per un filtre que no deixarà passar les pedretes o qualsevol cosa que no sigui el co2. Un cop sigui a dins la molècula passarà per les estomes, que son una mena de filtre que no deixa passar la «C», però l'«O2» podrà sortir per les puntes del nano robot. El «C» es quedarà a unes càpsules i el nano robot podrà detectar quan està plena. Aleshores tancarà l'entrada i cremarà les partícules "C" que aprofitarà i farà servir com una mena de bateria, perquè continuï funcionant. L'«O2» el deixarà anar per uns forats nano. El funcionament del nostre robot imitarà més o menys el funcionament de les plantes per alimentar-se, conegut com a «fotosíntesi». Per això el material de les càpsules del nano robot serà d'estomes, ja que les fulles capten el diòxid de carboni a través de les estomes.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso 5è de la escuela  La Llacuna del Poblenou cuyo grupo se llamaba Mini àtoms.


No hay comentarios:

Publicar un comentario