Regenerator_2024

 
ODS

Vida dels ecosistemes terrestres

Problema

El nostre nano robot volem que treballi per resoldre la desforestació. Creiem que és molt important perquè que està afectant molt a la biodiversitat i molts animals s'estan quedant sense lloc on viure. Tractaria l'ODS 15, vida terrestre.

Descripció

El nostre nano robot està inspirat en el funcionament de les estrelles de mar, que es poden regenerar. Resoldrà la desforestació perquè dins del nano robot hi haurà fertilitzant, auxines i aminoàcids. Això permetrà la regeneració i accelerarà el creixement de les plantes. Posarem el fertilitzant per millorar el creixement de l'arbre talat, posarem auxina, que és una hormona que regenera, a mes a mes també es troba en el procés de creixement de les plantes. I els aminoàcids que es necessiten quan la planta està malalta. Hem posat unes punxes que representen les potes de l'estrella de mar. Per dins les punxes hi ha uns tubs que desprenen la mescla, a questa mescla arriba a l'arbre i amb el seu poder regenerador, surt el tros d'arbre que falta.

Nanobot realizat per participants del projecte Nanoinventum del curs 5è de l'escola La Llacuna del Poblenou de la qual el grup s'anomena Nanocroquetillas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario