Anti - Coltan


ODS

Fin de la pobreza

Problema

Volem resoldre el problema del coltan. El coltan està fet de dos minerals: la columbita i la tantalita, i es fa servir pels dispositius electrònics. Es va a buscar, sobretot, a les mines del Congo. Algunes de les mines són molt petites i han d'entrar-hi els infants, sovint ho fan en unes condicions d'explotació de treball i d'esclavitud. Per arribar a les mines del Congo s?han de tallar molts i molts arbres, i molts animals com el Goril·la de muntanya, Hipopòtams i Rinoceronts blancs estan disminuint de forma alarmant deixant-los al límit de l'extinció. A més, al Congo hi ha una guerra des de fa molt de temps i la gent rica s'aprofita de la gent que està patint.

Descripción

Ho resoldrem amb un condensador, que s'ocuparà d'emmagatzemar energia pels dispositius electrònics. A dins tindrà dues plaques recobertes de nanotubs de carboni i al mig una capa aïllant que estarà feta per dos materials que son llana miner al i fibra de vidre. Hem triat aquest material perquè els nanotubs de carboni son bons conductors, resistents, flexibles i aguanten les altes temperatures. Resoldrem el problema del coltan substituint els seus components per d'altres.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso 5è de la escuela La Llacuna del Poblenou cuyo grupo se llamaba NANOBOTS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario