R.ADN

ODS

Salud y bienestar

Problema

Quan una persona s'ha fet mal en alguna extremitat del cos i li han d'amputar o l'ha perdut per alguna malaltia, el nostre nanorobot podrà canviar la genètica de les cèl·lules musculars i/o òssies per fer que creixi aquesta extremitat perduda.

Descripción

Hem treballat en dos nanorobots: un que regenerarà teixit muscular i un altre que regenerarà teixit ossi. El nanorobot conté l'ARN de la sargantana (regeneració muscular) o del tauró (regeneració òssia). Primer entrarà amb una injecció i anirà al sistema circulatori, Viatjarà per la sang fins a la cèl·lula muscular o òssia. Aquests nanorobots tenen una forma que encaixa amb el receptor de la membrana cel·lular. Un cop hagin arribat al nucli, on està l'ADN, ficaran l'ARN del tauró o de la sargantana perquè la informació genètica es fusioni, D'aquesta manera volem que els teixits regenerin com ho fan en els animals, donant lloc a una nova extremitat. Finalment, els nanorobots es desintegren al cos.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso CINQUÈ de la ESCOLA LA MAQUINISTA cuyo grupo se llamaba THE REGENERATORS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario