Glucopower

ODS

Salud y bienestar.

Problema

Cura la diabetis de tipus 1. Les persones diabètiques no poden produir insulina, perquè no té cèl·lules Beta. Quan no tenim insulina, la glucosa no pot entrar a les cèl·lules. Com que és una malaltia autoimmune, cal trobar la manera de fer la funció de la insulina.

Descripción

El GLUCOPOWER entrarà per una injecció al sistema circulatori. Es desplaçarà per la sang surant. Per aquest motiu, tindrà l'aspecte d'un glòbul vermell. Així aconseguirem que el cos no el rebutgi. Tindrà un sensor químic per detectar els nivells de glucosa en sang. Quan la quantitat de glucosa és massa elevada, s'activen els sensors de proximitat i pressió, i el GLUCOPOWER s'encaixa a les cèl·lules. El nanorobot té la forma del receptor de la membrana cel·lular de la insulina, cosa que li permet introduir la glucosa a les cèl·lules (fent la funció de la insulina que no tenen els diabètics de tipus 1). Un cop introduïda la glucosa, el GLUCOPOWER es desencaixarà i seguirà surant per la sang.

Nanobot realizado por participantes del proyecto Nanoinventum del curso Cinquè de la escuela La Maquinista cuyo grupo se llamaba Insprix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario