Nanovit

Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) que fa referència: Fa referència a aconseguir l’ODS número 2: fam zero.


Quin problema resol: Amb el nostre nanorobot pretenem ajudar a combatre la fam al món.


Com ho resol / Com funciona: Aquests nanorobots seran repartits per diferents indrets del món, especialment per aquells països que pateixen més fam.
Es desplaçarà volant per l’aire i primerament pretén detectar les persones que li manquen alguns nutrients que afecten a la seva salut.
Un cop el nanorobot haurà detectat els nutrients que li falta i que li poden provocar desnutrició. Els nutrients corresponents seran expulsats en forma de polvus pels diferents tubs i així la persona afectada els respirarà.
Per detectar a les persones que pateixen desnutrició, te uns sensors a la part inferior que tenen la capacitat de fer un anàlisi nutricional.
Cada color significa un tub per on passa un tipus de nutrient diferent: el blau son els greixos, el verd son les proteïnes, el groc son els hidrats de carboni, el taronja son les vitamines i el vermell les sals minerals.
Cal destacar que el nanovit consumeix energia renovable i per ell mateix es carrega, gràcies a les plaques solars que es connecten amb les hèlices.

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario