Hidronano

Quin problema pot resoldre?
El nostre nanorobot desinfectarà els llocs públics utilitzat per les persones com els teatres, cinemes, transport urbà,... Ho farà amb una càrrega de gel hidroalcohòlic que portarà a dins i el repartirà per tota la superfície per la que passi..
Ens hem adonat que ara s'ha de desinfectar tot a cada moment per l'aparició de nous virus com, per exemple, la COVID-19.
Llocs, com el transport públic, que és utilitzat per mil.lers de persones al dia, seran desinfectats a cada tram gràcies a l’Hidronano. A més, móns com el de la cultura, tan castigats per la pandèmia, tornaran a la normalitat ja que després de cada sessió/actuació tota la sala serà desinfectada en uns pocs minuts, podent ser utilitzada de nou.


Com ho resoldrà?
Els Hidronanos sortiran pels tubs de l’aire condicionat propulsats per uns nanotentacles d'alumini que l’ajuden a desplaçar-se. Així recorreran tot l’espai en pocs minuts, expulsant l’alcohol hidroalcohólic del seu nanodepòsit interior per tota la superfície. El nanorobot té un nanosensor d´or en la part davantera que canvia de color quan detecta un virus i actua amb càrrega doble d'alcohol desinfectant.

 


 


 


 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario