MOSCÀMERA

Descripció:
L’invent que hem creat nosaltres té dues funcions diferents. Una de les funcions és fer de càmera de videovigilància i l’altra és tenir un detector de virus que entra pel cos.
Està format per dues ales per volar, que es poden utilitzar dintre el cos i dins de casa, i unes potes amb ventoses que només es poden utilitzar dins de casa per enganxar-se a les parets i gravar amb la càmera que hi ha al centre. La càmera serveix o per detectar virus dins del cos o per veure lladres dins de casa i amb ella es pot veure amb visió nocturna. Si detecta un virus per dins del cos sona l’alarma i si veu un lladre a la casa també. Entre les dues cames de davant hi ha un activador d’anticossos que es desactiva dins de casa i s’activa dins del cos si hi ha un virus. A la part de dalt hi ha una antena que serveix per dirigir el nanorobot amb el comandament a distància per poder controlar la moscàmera només dins del cos.

Per què nano?
És nano per dins de casa perquè els lladres no el vegin i per dins del cos per poder passar per tot arreu sense problemes i sense quedar-se encallat entre zones molt estretes.

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario