AquaPlàstics

Quin problema pot resoldre?
El nostre nanorobot està creat per extreure els nanoplàstics del mar. Son molt contaminants i afecten als éssers vius que viuen a l’aigua.

 
Com ho resoldrà?
El nostre nanorobot es mou pel mar, i constantment agafa aigua. A l'aigua que ha agafat hi ha nanoplàstics, que a simple vista no es veuen. Quan entren dins del robot, l'aigua passa per un colador que fa que el nanoplàstics es quedin a la part superior i no tornin a caure al mar. L'aigua, que ha sigut colada i sense cap resta de plàstics baixa amb pressió a la part inferior del nanorobot. L'aigua torna al mar totalment neta. I com que baixa amb tanta pressió fa que el robot es pugui moure i no només neteja la mateixa part del mar.
Quan tot el nanorobot està ple de nanoplàstics, hi ha una "base" que està prop del robot. La base detecta quan el robot està ple i activen un imant que tenen els dos i fa que s'ajuntin. Un cop estan junts el robot li tira els plàstics a la base. Després desactiven l'imant, i el nanorobot ja pot tornar a netejar el mar. Quan la base estigui plena de nanoplàstics, ho porten a un lloc que fan ampolles d’aigua amb els nanoplàstics. Les ampolles seran reutilitzable.

  



No hay comentarios:

Publicar un comentario