Nanoelectro

Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) que fa referència: pretenem afavorir l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 7: garantir l’accés a una energia neta i asequible


Quin problema resol: Amb el Nanoelectro pretenem facilitar que no augmenti l’ús desmesurat del consum elèctric necessari a les llars.


Com ho resol / Com funciona: Nanoelectro està pensat per a què es desplaci per la casa i quan detecta que el consum d’electricitat s’eleva més del que es considera oportú, sona una alarma i i també s’encén un botó que fa pampallugues de colors. Perquè soni aquesta alarma, té en compte les condicions de cada habitatge (metres quadrats, persones que hi viuen, si hi són o no…). Els propietaris de l’habitatge han de ser els responsables d’apagar el llum, reduir el nombre d’electrodomèstics que utilitzen… un cop són avisats.
També està pensat perquè el puguin utilizar persones sordes i cegues, ja que hi ha la possibilitat d’utilitzar una polsera vibrant, per tal que puguin rebre l’avís en forma de vibració, en comptes del so o la llum.

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario