Nanoabella

Quin problema pot resoldre?
El nostre nanorobot recull els microplàstics que es desprenen dels residus que els éssers humans deixen abandonats al camp.
Hi ha estudis que han descobert que les abelles agafen aquests residus plàstics per construir i tapar forats dels seus ruscs. Les abelles agafen el plàstic, el masteguen i el converteixen en una espècie de xiclet, amb el que després tapen els forats dels seus ruscs.
Com que és plàstic, és tòxic, i contamina la cera i la mel que produeixen, també a elles mateixes, i els hi podria provocar la mort.
Hem de recordar que sense les abelles no tindríem el 70% de les fruites i verdures del planeta, i essent una part molt important de la nostra alimentació. Com va dir el gran Albert Einstein “Si desapareguessin les abelles, només ens quedarien quatre anys de vida”.


Com ho resoldrà?
La Nanoabella tindrà forma d'abella. Es desplaçarà amb unes nanoales de grafè que faran que volin mil vegades més ràpid que una abella real. Amb uns nanotubs de carboni (que simulen les potes de les abelles) recull les micro partícules de plàstic que es troben pel camp i les absorbeix, ficant-les dins del seu nanodipòsit.
Una vegada que aquest depòsit està ple, la Nanoabella està programada per tornar a la seva base, on hi ha un macro dipòsit on caben tonelades de residus plàstics. El nanorobot camina pel camp i per les muntanyes.

 







 

No hay comentarios:

Publicar un comentario