N.T.N 350

 

Nom dels membres de l’equip: Hem fet un nanorobot que es diu N.T.N. 350 on hem participat la Georgina que és la directora de l'equip, l'Eric que és el cap d'investigació, el Biel que és el cap de producció i el Gabriel el cap de comunicació.

Nom de l'equip: ELS NANOROBÒTICS

Vídeo explicatiu del projecte

ODS vinculat: ODS 6, aigua neta i sanejament. ODS 14, vida submarina i ODS 15, vida terrestre

Funcionament del nanorobot:

QUE FÀ?

El nanorobot N.T.N. 350 pot netejar l'aigua i exterminar els bacteris que troba per l'aigua. Si algun animal es beu l'aigua infectada, entra el cos de l'animal sense fer mal, extermina el virus. I surt del cos sense fer mal.


COM HO FÀ?                      

El N.T.N. 350 té un sistema d'auto propulsió a la vegada que va netejant l'aigua amb els seus filtres interiors. Quan algú es veu l'aigua contaminada el robot ho detecti amb les antenes que té al cap, entra per la boca i extermina el virus/bacteri amb les seves potes.

El N.T.N. 350 és un Nano Tip Netejador d'acer inoxidable que li permet aguantar la pressió de l'aigua dels llacs i rius. També detecta els bacteris dolents o bons.


QUE HA FET CADASCÚ?

La Georgina ha ajudat a prendre decisions a participar manualment i ha sigut la responsable de guardar tot el procés en fitxa i els apunts.

L'Eric ha sigut l'encarregat de la investigació, ha ajudat a saber tot coneixement que necessitàvem i ha ajudat a l'hora de fer el nanorobot.

El Biel ha escollit gairebé tots els materials del nanorobot i l'ha dissenyat amb el nostre ajut.

El Gabriel ha dibuixat el model del nanorobot i també ha ajudat a crear la maqueta.




 




No hay comentarios:

Publicar un comentario