LUMI

 Nom de l'equip: Els Nanobots 

Quin problema soluciona? La contaminació i el canvi climàtic. ODS 13

Què fa? Neteja la brossa de terra i mar i també diu a la gent que ha de recollir la brossa amb un altaveu. El seu propòsit és què no ni hagi contaminació o al menys reduir-la. Dins del seu cos té eines de neteja com, per exemple: una mini escombra, un mini drapet, una mini pala, una mini fregona i un mini alcohol. Tot això ho guarda obrint una porteta dins seu. 

Com funciona? Amb energia solar i amb el comandament a distància amb el què el controlem. 

Com és? Què té? 

És de forma ovalada amb la base plana. També té una llum feta de nanopartícules fluorescents que és el seu ull per il·luminar-se per la nit. Mesura d'alt 25 cm i d'ample 23 cm. És intel.ligent. Té un localitzador, una càmera i un comandament a distància per controlar-lo i és d'acer inoxidable. Té 3 potes i 2 braços mecànics amb 3 pincetes cadascun.

 Porta un pot salvavides i una motxilleta per recollir la brossa amb bacteris que es mengen el plàstic. - Amb quins materials està feta la maqueta? Cartró per al cos i les extremitats, silicona per enganxar les diferents parts, pintura per pintar el cos, una corda i una bossa de roba per la motxilla, tisores, plastilina per representar la llum i el pot salvavides i filferro per les cames i els dits 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario