NaNo 48

 Nom dels membres de l’equip: Gisela: Directora del projecte, Martí i  Roger: Caps de producció, Cloe: Cap de comunicació i Gabriel: Cap d’investigació. 

Nom de l'equip: NanoVS Plastics 

Vídeo explicatiu del projecte 

ODS vinculat: El que volem fer amb el nanorobot és millorar: la salut (ODS 3), el benestar i la vida submarina (ODS 14), però a part d'això també volem fer un acte pel clima (ODS 13).

Funcionament del nanorobot: 

 

El nostre nanorobot es pot fer servir per a tota mena de components líquids com per exemple: per l'aigua o per la sang. Quan va per les parts profundes del mar té uns sensors que estan connectats amb un dispositiu que detecten els microplàstics. Després amb uns imants que té implantats atrau els microplàstics i els desintegra completament i no queda cap rastre dels microplàstics.

 

Quan els metges detecten una malaltia creada pels microplàstics t'injecten una vacuna amb aquests nanorobots i quan el nanorobot detecta la malaltia atrau els virus amb els imants. Posteriorment, el nanorobot peta i de dins surt un medicament que cura la malaltia. A part d'això les restes del nanorobot no et perjudiquen el cos.


Com l’hem fet?: Primer teníem la idea de fer l'estructura del nanorobot amb "paper mache" però vam veure que seria molt difícil. Per això vam decidir fer l'estructura amb esferes grans de porexpan i escuradents, amb aquesta idea ens va sortir millor. Per fer els imants no sabíem gaire com fer-ho, però vam decidir que seria fent boles de filferro i a dins posant una bola de plastilina. Per fer els sensors vam voler fer-ho amb boles petites de porexpan i enganxant-les amb forma del signe de"WIFI".
   
      

                                        

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario