NANOCOR I NANOCERVELL

 

Nom de l'equip: ELS CIENTÍFICS

Membres de l'equip: Anfal, Walid, Haleema i Fátima.

Nom del projecte: NANOCOR I NANOCERVELL.

 

Quin problema relacionat amb les ODS vols resoldre? Amb quina ODS?

Les ODS (3) que volem resoldre es: SALUT I BENESTAR.
La idea del nostre nanorobot està destinat a millorar el control de les emocions, més concretament a gestionar les emocions negatives com la ira, el nerviosisme o la tristesa. El nostre nanorobot està format per dos, el nanocor que s'encarrega de controlar el batec del cor, i el nanocervell que va a l'amígdala del cervell gràcies a un geolocalitzador on es generen les emocions.
Els nostres nanorobots milloraran la qualitat de la vida i de les relacions socials ajudant a controlar situacions conflictives.

 Explica com ho resoldreu: NANOCOR I NANOCERVELL

El nostre nanorobot està destinat a millorar la qualitat de vida de les persones i de les seves relacions socials gràcies a les gestions de les emocions negatives que ajudaran a solucionar millor els conflictes.
Mitjançant una ampolla que conté un líquid amb nanocervells aniran mitjançant un geolocalitzador a l'amígdala del cervell.
El nanocor està en una pastilla que es desfà i circula per la sang fins arribar al cor. Aquest s'encarregarà de controlar el batec del cor ja que quan tens emocions negatives aquest s'accelera.

 

 


 


 


 

 

 


 

Video de NANOCOR I NANOCERVELL 

 

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario