Nano cuida

Nom del projecte: Nano cuida

Nom de l ́equip: Lala

Quina Màquina Creem?

Hem creat un robot que es diu nano cuida que serveix per cuidar als animals. El robot és una vacuna perquè els animals no tinguin malalties o paràsits.


Quin problema pot resoldre? Amb quina ODS es relaciona?

La vacuna pot curar malalties/paràsits, ja que està composta d’uns químics i líquids capaços d'exterminar les malalties i altres paràsits. ODS 3, salut i benestar

Aquesta vacuna té una altra funció, la qual és que si algun animal ingereix aliments que no els hi senta bé, doncs pot solucionar-ho. ODS 15, vida d'ecosistemes terrestres


PER QUÈ VOLEM CREAR AQUESTA VACUNA? MOTIU.

Per que els animals de la granja no es morin per enfermetats o paràsits així casi ningun dels animals es posen malalts o es morin.


Explica com ho faràs.

El robot té una vacuna que al seu interior tindrà el nanorobot, el qual quan detecti que hi ha un paràsit o malaltia l'expulsa.  

El compost químic de la vacuna, un cop estigui a l’animal, s'alliberarà i expulsarà unes nanopartícules que expotaran dintre de l’animal una vegada hagi detectat qualsevol virus o malaltia.

El robot tindrà un microchip que detecta la vena exacta que tindrà el virus, el paràsits o alguna malaltia que tingui l’animal. Quan la vacuna hi és dintre del cos dels animals estarà el nanorobot i eliminarà els virus, paràsits o malalties que tingui l’animal.

Video: https://drive.google.com/file/d/15vVDfJtQDn26Rs6kub_8fZ97J9QBLmAi/view?usp=sharing


Foto de la maqueta:


L’Esbós del nostre nanorobot i els seus components         

     


Disseny de la maqueta i càlculs, prisma rectangular:

17x4= 68 68x2= 136cm2,rectangle: 

9x17=153 153x2=306cm2,quadrat: 

9x4=36 36x2=72cm2.

ÀREA TOTAL

136+306+72=514cm2















No hay comentarios:

Publicar un comentario