Nanoferida - El nostre nano robot serveix per curar ferides. Quan t'has fet un tall profund, el nostre nano robot actua curant la ferida. Primer desinfecta la ferida, després controla l’hemorràgia i finalment cus el tall.

the builder of nanorobots
Escola Tecnos, Terrassa


El robot és negre amb una ratlla vermella, està format per un detector per controlar l'hemorràgia i a la vegada fa una anàlisi. Per dins porta diferents seccions: una amb betadine, una altra d'aigua i una de fil. Els nanorobots aniran a una capsa dins de càpsules, que al tocar la pell, explotaran al costat de la ferida. Hi ha dos tipus de càpsules les de les ferides profundes i les de les ferides no tan profundes.
Primer anirà a la ferida, la desinfectarà, controlant a la vegada l'hemorràgia. També farà una anàlisi per veure si tot està bé i després cosirà el tall amb un fil. És mou amb una mena de potes que té i camina per la pell.

1 comentario:

  1. Enhorabona por el nanorobot “Nanoferida” a la #EscolaTecnos @escolatecnos. Si nos ponemos en 2 años lo hacemos realidad en el laboratorio y en 5 está a la venta en farmacias esta nueva forma nanotecnológica de administrar un medicamento como la polividona iodada (betadina). Aquí hi ha fusta de nanocientífic!
    👌
    🙌
    🥳

    ResponderEliminar